The Guardian

Reuters

REALITATEA.NET

luni, 30 noiembrie 2009

MARELE CUTREMUR vine de la anu'

    1

”In acest moment asistam la o acalmie brusca a activitatii sesimice in Romania. Este o abatere de la normal, in sensul ca panta seismica se modifica a doua oara in acest an. Dupa ce in aprilie numarul cutremurelor a crescut brusc, acum numarul lor a scazut, tot brusc. In mod normal, seismele periodice trebuie sa fie constante. Evenimentele de anul acesta ne ingrijoreaza si ne asteptam ca in cursul lunii decembrie 2009 sau ianuarie 2010 sa asistam la miscari tectonice mari”, a spus seismologului Toader Victorin, seful laboratorului de avertizare seismica din cadrul Institutului Roman de Seismologie Aplicata. (în agentia de investigatii media)

cel mai interesant este ca vine de la o persoana autorizata si nu de la alde hancu.

acelasi personaj mai mentioneaza ca exista o perioada de revenire de 32 de ani la cutremure.

eu tin minte cum profu' meu de romana, dumnezeul sa-l ierte, spunea urmatorul lucru pe care el l-a constatat din scrierile vechi si nu numai:

"un cutremur mare este o data la 33 - 40 de ani. in scrieri sunt mentionate astfel de evenimente, si daca stai sa le calculezi , se vede ca acesta este intervalul de timp. deci urmatorul cutremur mare va fi din 2010 incolo" - cam asta spune omul in urma cu cel putin 10 ani.

cu alte cuvinte:
1977 + 33 = 2010
1977 + 40 = 2017



Un comentariu:
Write comentarii


For more widgets please visit www.yourminis.com

Translate

© 2014 Blogu' lu' Creatza. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.