The Guardian

Reuters

REALITATEA.NET

marți, 5 ianuarie 2010

bacalbasa bate tot :))

    0

Dragostea este o investiţie care uneori te costă. Un băiat de 19 ani, plin de dragostea biciuită de hormoni, pentru o domnişoară de 17 ani, a plecat în Italia să-şi găsească norocul şi să-şi crească şansele în faţa tinerei. Tânăra domnişoară, biciuită şi ea de hormoni, a pus ochii pe alt băiat. Când cel cel care a muncit, a găsit sufletul pe care îl dorea, ocupat, a dat gajul dragostei, înapoi. Fratele domnişoarei, l-a înjunghiat de două ori, în spinare. A treia oară a fost „înjunghiat” de către doctorii spitalului judeţean, care i-au cusut plaga pulmonară.

asta a spus medicul nicolae bacalbasa, purtatorul de cuv de la spitalul judetean din galati. este nenea cu ochii bulbucati care aparare pe sincroane la mai toate stirile legate de judeteanul din judet.

inca mai caut si stirea video sa o postez, pentru ca e superb domn' doctor.



din seria bacalbasa, mai puteti sa va distrati cu:

"Practicile sexuale solitare sunt lucruri care exista si sunt bune in sensul ca n-ai cu cine sa stai de vorba dupa dar nici nu trebuie sa o conduci acasa. Practicile chirurgicale in lipsa calificarii risca sa te bage in spital. Si daca tot ai pus bile si te-ai upgradat, nu trebuie sa renunti. Tot inainte!"

"
Probabil amator de filme americane, l-a sechestrat pana reuseste sa puna mana pe bani. Din nefericire, ce n-a vazut si la filme americane trebuia sa vada - cel sechestrat era diabetic, asa ca, nemancat si fara insulina, a ajuns in momentul de fata in stare destul de grava"

"
A fost batuta, se pare ca pe langa faptul ca este oleaca batuta este si nitel gravida. Oricum putem spune ca si Julieta avea si ea o varsta asemanatoare, asta din punct de vedere cultural. Din punct de vedere legal este o infractiune"


"In tara lui Traian Voia acest domn a inventat zborul fara motor de la inaltime mare. A reusit picind de la etajul 4 sa se aleaga numai cu o vinataie la nivelul unei pleoape. A fost introdus in eranimare ca nu ne venea sa credem ca n-are nici pe dracu. Se pare ca aicea ori e dracul, ori Dumnezeu are o sectie speciala pentru vecini".

VIDEO cu zburatorul cu bacalbasa



Niciun comentariu:
Write comentarii


For more widgets please visit www.yourminis.com

Translate

© 2014 Blogu' lu' Creatza. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.