The Guardian

Reuters

REALITATEA.NET

luni, 30 noiembrie 2009

MARELE CUTREMUR vine de la anu'

”In acest moment asistam la o acalmie brusca a activitatii sesimice in Romania. Este o abatere de la normal, in sensul ca panta seismica se modifica a doua oara in acest an. Dupa ce in aprilie numarul cutremurelor a crescut brusc, acum numarul lor a scazut, tot brusc. In mod normal, seismele periodice trebuie sa fie constante. Evenimentele de anul acesta ne ingrijoreaza si ne asteptam ca in cursul lunii decembrie 2009 sau ianuarie 2010 sa asistam la miscari tectonice mari”, a spus seismologului Toader Victorin, seful laboratorului de avertizare seismica din cadrul Institutului Roman de Seismologie Aplicata. (în agentia de investigatii media)

cel mai interesant este ca vine de la o persoana autorizata si nu de la alde hancu.

acelasi personaj mai mentioneaza ca exista o perioada de revenire de 32 de ani la cutremure.

eu tin minte cum profu' meu de romana, dumnezeul sa-l ierte, spunea urmatorul lucru pe care el l-a constatat din scrierile vechi si nu numai:

"un cutremur mare este o data la 33 - 40 de ani. in scrieri sunt mentionate astfel de evenimente, si daca stai sa le calculezi , se vede ca acesta este intervalul de timp. deci urmatorul cutremur mare va fi din 2010 incolo" - cam asta spune omul in urma cu cel putin 10 ani.

cu alte cuvinte:
1977 + 33 = 2010
1977 + 40 = 2017



Read More
    1

duminică, 29 noiembrie 2009

scrisori de adormit copii. voiculescu catre basescu

Nu stiu daca este integrala sau nu, dar iata scrisoarea lui voiculescu catre basescu:

Dragă Traiane, Traian Băsescu.

Mă adresez aşa, mai puţin protocolar, nu preşedintelui României, ci politicianului care candidează acum la funcţia supremă în stat. La fel ca toţi românii, am observat şi eu că ai dezvoltat o obsesie în ceea ce mă priveşte. Reuşeşti performanţa, deloc uşoară, de a-mi rosti numele de cel puţin 7-8 ori în orice intervenţie publică, indiferent de context sau de subiectul dezbătut.

Recunosc cinstit, eu nu cred în această variantă. Intensitatea privirii tale, voluptatea pronunţării obsesive a numelui meu mă determină să cred că situaţia ţi-a scăpat de sub control. Eşti posedat de idee, te macină, te consumă, te epuizează. Şi rezultatele se văd: ţi-ai pierdut tonusul, te descurci tot mai greu, ai obosit. Traiane, hai să rupem pisica! Sau, dacă vrei tu, motanul!

În 2004 ai venit la Grivco să negociem. Erai împreună cu Theodor Stolojan şi, spui tu, „cu căciula în mână”. Nici atunci presa nu a fost invitată, informată sau prezentă. Sigur, înţeleg că dacă se fac în lipsa presei, dar în prezenţa lui Traian Băsescu, negocierile, chiar şi la Grivco, sunt transparente şi în interesul românilor. Îmi amintesc detaliat tot ce am vorbit atunci.

Ce nu reuşesc să-mi amintesc, pentru că nu am dat niciodată importanţă unor astfel de amănunte, este cine a stat în capul mesei, cine în stânga şi cine în dreapta. Nu vrei, Traiane, să spui românilor şi să-mi aminteşti şi mie cum am stat noi la acea întâlnire? Am observat că tu eşti foarte sensibil la asemenea detalii. Aş întreba presa, dar, din păcate, repet, presa nu a ştiut nimic.

Cu sinceritate, Dan. Dan Voiculescu


Constat ca oamenii astia chiar se straduiesc sa convinga romanii sa nu mai mearga la vot.
Read More
    0

duminică, 15 noiembrie 2009

alexa din iasi pe you tube. conduce TIR-ul la fel ca vestitul TARZAN

alexa de la iasi pare a fi totusi ceva mai cumintel decit tarzan.

Read More
    0

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

tramvaie si iasiul vechi

cineva a avut rabdarea si norocul sa aiba citeva fotografii cu tramvaie. numai ca acele tramvaie sunt vechi, iar pozele arata un iasi frumos si curat. merita vazut filmuletul!
Read More
    0

prima racheta romaneasca. cum va fi lansarea

Read More
    0

joi, 12 noiembrie 2009

pt suparatii de la racovita

http://www.youtube.com/watch?v=E3ldtgff3kU

de aici a plecat totul. sunteti siguri ca nu v-a filmat tot vreun coleg de-al vostru?

este problema voastra cind fumati in curtea scolii. nu aveti decit sa va asumati si riscurile pe care le presupune un astfel de gest: ori va filmeaza unul, ori va gaseste directorul, tot aia este. fiecare ar trebui sa-si asume faptele, gesturile, vorbele. si odata cu ele si urmarile care pot aparea.

pt mine, acest film nu e decit un post, la fel ca oricare altul.
Read More
    3

marți, 10 noiembrie 2009

ieseni fara frica de basescu

marele miting pro basescu de la iasi a enervat un locatar de la blocul din dreapta hotelului unirea. prin urmare, a luat omu' un cutit sau o foarfeca si a taiat tacticos marele mesh cu actualul presedinte al republicii.

iata ce a aparut in spartura:













foto: liviu chirica

pe foaia A4 scrie : MESH PUS FARA ACORD!

umbla zvonul ca in acel apartament ar domicilia tatal unui fost director de institutie ieseana care a fi de coloratura ceva mai rosie si care a fost schimbat recent din fonctie.
Read More
    0

luni, 9 noiembrie 2009

simptomele gripei porcine circula pe mail :))

se zice ca: Daca maine dimineata cand te uiti in oglinda te vezi asa, neaparat du-te la medic !!!!

Read More
    0

joi, 5 noiembrie 2009

gheorghe nichita recomandat de YOU TUBE

Read More
    1

elevi de la racovita filmati cum fumeaza in curtea liceului

Read More
    12

marți, 3 noiembrie 2009

presa-i vinovata de porcina

azi mi-am dat seama ca ministerul a dormit in papuci, in frunte cu viteazul bazac care acu se bate cu pumnul in piept. ar fi putut in vara sa cumpere vaccin antigripal pt porcina pentru medicii si personalul medical din spitalele de boli infectioase din tara. macar asa, preventiv...
acu urla ca actuala conducere nu face ce trebuie.

ieri mi-am dat seama ca cineva trebuie sa-l opreasca pe cercel. sa-i inchida gura. iaca s-a trezit tocmai baselu sa-l determine sa plece de la minister. bun si asa decit deloc

si pt domnul cepoi: v-ati luat de mine ca am panicat cetatenii, ca i-am dezinformat, ca nu dam ce trebuie si ce e real despre porcina! si sa fiu corecta, de fapt v-ati luat de toata presa din iasi. la trei minute ce ati inchis telefonul, pe tv aparut cercel care anunta 20.000 de morti de la porcina.
deci domnule cepoi, cine a dezinformat si a panicat?

in plus, o colega de breasla a intrebat astazi:

de cind a inceput porcina, cepoi a facut vreo conferinta de presa?

raspuns imediat: NU.

NU a iesit sa spuna care sunt procedurile urmate de cadrele medicale
NU a iesit sa spuna ce trebuie sa faca oamenii de rand
NU a iesit sa spuna ce trebuie facut sa nu se creeze panica

bine ca noi presa suntem aia raii
Read More
    2

luni, 2 noiembrie 2009

ce sait misto si-a tras baselu!

pesurse.ro anunta aparitia pe piata a unui site nou nout.
de aici se vede ce consilieri buni si ce oameni de valoare are pe linga el de nu le-a trecut prin cap sa inregistreze domeniul














ps. am uitat sa mentionez cum se cheama site-ul : www.traianbasescu.ro





Read More
    0

duminică, 1 noiembrie 2009

basescu la iasi

intilnirea din sala mare cica era cu directorii de institutii, dar in sala erau prezenti numa pdl-istii. cica ailalti nu au vrut sa vina.

mai mult, in sala au fost puse si doua afise/benere cu dedicatie pt domn base'. ghiciti a cui a fost ideea - sugestie : personaju era in prezidiu












basescu a intirziat jumate de ora la intilnire pt ca mai intii s-a dus omu' sa se cazeze. cel care l-a insotit pe presedinte la hotel traian a fost dumitru oprea. de asta a si intirziat si el la intilnire si a ratat discursul lui simirad.
Read More
    1


For more widgets please visit www.yourminis.com

Translate

© 2014 Blogu' lu' Creatza. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.