The Guardian

Reuters

REALITATEA.NET

duminică, 31 mai 2009

Cu VESTEA pe pres


duminica dupa-amiaza. pe presurile din scara blocului zace cite un ziar. VESTEA. productie PNL. curatel, fara atacuri, murdarii. adik PNL e cel mai bun si ne scapa de restul. cica.

nu am regasit insa in ziar chestia aia obligatorie: cine l-a comandat, unde si in cite exemplare.
Read More
    1

marți, 26 mai 2009

c-asa-i proiectu' !!!! ...mamii lui de proiect

anul trecut, undeva prin vara, cred, pe strada hatman sendrea se turna asfalt de zor. - e straduta care duce la pasajul de sub calea ferata din galata- si constat io ca se toarna asfaltu' da' trotuarele sunt lasate la aceleasi dimensiuni - adik fooooarte late pentru citi pietoni trec pe acolo pe ora.

si ma intilnesc cu sefu de la citadin si-i zic : domnule, frecati banii de pomana, mai micsorati din trotuare, ca e pacat de dumnezeu sa le lasati asa de late. faceti un bine la soferi!!

"Nu se poate, c-asa-i proiectu', si nu avem cum sa modificam. ar costa si mai mult..."

ok. asta e.

numa ca... anu' asta, vor baietii de la primarie sa puna semafor la intersectie si aud ca ar trebui sa largeasca si strada. adik sa strice trotuarele proaspat pavelate, sa cheltuie niste bani, mult mai multi decit daca ar fi facut lucru asta anu' trecut.

ITI MULTUMESC PRIMARIE CA AI GRIJA DE BANII MEI, SI AI PRIETENILOR, VECINILOR SI A NECUNOSCUTILOR DIN ORAS.
Read More
    0

joi, 21 mai 2009

ce s-a intimplat la pnl?!?

Adunarea PNL de astazi a dezamagit. Cel putin pe mine. La ultimele lor manifestari au avut ceva clasa, au fost ceva mai spilcuiti decit altii, iar salile au raspuns bine.

Astazi lumea a fost lesinata, poate si din cauza caldurii... sau poate si din alte motive. Abia la discursul lui Crin Antonescu s-a mai dezmortit putin. In rest, mi s-a parut dezolant. O rumoare, nici o scandare si oameni destul de colorati.
Read More
    2

luni, 18 mai 2009

va provoc sa ghiciti strada cu trotuarul lipsa!


recunosc, ma plimb foarte mult pe jos. (probabil si pentru ca nu am masina). prietenii stiu ca nu ma dau inapoi daca e de facut citeva kilometri prin oras. prin urmare, cam stiu cum arata trotuare prin tirg, fie ca e in centru fie ca e la periferie.


dar ca aici parca mai rar am intilnit... pentru ca pe aceasta strada, pe un sens de mers, nu exista decit borduri si o urma vaga de... trotuar.


o solutie??? nu e treaba mea sa gasesc, ca nu ma plateste primaria pentru asa ceva.
Read More
    2

joi, 14 mai 2009

imi place

Read More
    0

ce nu-i place guvernatorului

dupa doua zile in care l-am vazut pe isarescu, astazi am aflat si ce nu-i place acestuia. nu suporta blitzul de la aparatele foto. asa ca baietii nu au avut incotro decit sa se conformeze. numai ca angajata bnr a uitat sa mentioneze ca nici rafalele nu-i plac guvernatorului.
prin urmare, pe la mijlocul conferintei de presa, baietii s-au pus pe tras rafale, iar la aparatele foto profi, se aude nene!

isarescu s-a oprit, a glumit, si a continuat apoi linistit conferinta...
Read More
    2

marți, 12 mai 2009

avem o tara... locuita

"Şeful Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a precizat, pentru NewsIn, că, în prezent, instituţia pe care o reprezintă studiază posibilitatea ca proba practică susţinută pentru obţinerea permisului de conducere să se desfăşoare numai cu maşini proprii, dotate cu camere de luat vederi, atât în exterior, cât şi în interior".
Zice o stire pe realitatea tv. nu se spune daca dotarile vor fi facute in acest an. pentru ca daca va fi asa, inseamna ca sunt cu totii niste inconstienti care vor sa se pieptene cind tara arde. pai unde mai e economia la bani pe care o trimbiteaza si care oricum nu se vede.
si daca vor face asa pina la urma, e valabil numai pentru B?? dar pentru C si E si D nu? ca e discriminare pe fata!!! atunci sa vad io ca mai cumpara si camioane si autobuze sa se dea examenul!!

Read More
    0

un pnl-ist sprijina un psd-ist la alegeri

simbata, ora 14 cred, in parcul expozitiei. printre psd-istii adunati pentru lansarea candidatilor la europarlamentare dau nas in nas cu un personaj pe care il stiam pnl-ist - primarul din dobrovat - martinus.

"nu mi-am schimbat partidul. doar sprijin un prieten. eu sunt vechi prieten cu catalin, din vremea cind eram si eu in psd. dar pe mine m-a dat solcanu afara din partid. nu conteaza asta, conteaza relatia de prietenie pe care o am cu catalin", spune martinus.

oare sefii lui stiu asta? si daca da, ce parere or fi avind? ca doar au si ei nevoie de voturi la pachet, sa le iasa procentul mare.
io ma bucur insa ca cei mai tineri chiar mai tin cont de relatiile personale si nu se ascund dupa degete, ca cei mai .....versati.
sau poate ca martinus are ginduri de migrare...
Read More
    0

luni, 11 mai 2009

trecere de pietoni pe Nicolae Iorga

Io inteleg ca se lucreaza... sau se sta.... dar chiar in halul asta? o femeie cu copil mic in brate, sau mai rau, in carucior, ca cum ar fi putut trece strada pe aici???




primarul se face ca se enerveaza, martin rose se face ca muceste, din pacate noi locuim si circulam prin acest oras.
Read More
    2

vineri, 8 mai 2009

cine e vasile salaru?

pentru mine, vasile salaru este persoana careia i s-a spart apartamentul din independetei. este persoana care imi explica in acea dupa-amiaza, cind ar fi trebuit sa fiu deja acasa daca nu ar fi fost cu acea filmare, ca e sigur ca cei care i-au fortat usa de la locuinta sigur cautau anumite documente (se poate vorbi de o teorie a conspiratie) pentru ca, nu-i asa, se afla in plin scandal in partidul din care facea parte (PSD). sa tot fie mai bine de doi ani de atunci...

si cam atit...

ca tot nu ma pricep eu bine la politica.
Read More
    0

Ce ne-a pregatit primaria pt 9 mai

Mai nimic, daca te uiti pe site si citesti o insiruire de "activitati" in stil... de care nu am prins io ca eram prea mica.


09:00 – 13:00 : "Crosul inimii” – în parteneriat cu Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi şi Municipiul Iaşi (Parcul Copou)

09:30 - 13 00 : Streetball pentru copii (Piaţa Voievozilor, Alexandru cel Bun)

11:15 - 12:45 : Simpozion „Europa – tradiţie, solidaritate, identitate”,
Aula C. Silva - Universitatea “Gheorghe Asachi” Iaşi,
(Bd. Carol nr.11) în parteneriat cu Centrul Cultural Francez, Centrul Cultural german, British Council si Uniunea Naţională a Studenţilor din România
Moderator Bogdan Chirieac
Conferenţiază Alexandru Zub, Alexandru Florin Platon, Mircea Geoana, Adrian Năstase, Adrian Severin, Vasile Puscas.

10:00 – 16:00 : Program artistic desfăşurat de trupa The Sky
(Piaţa Unirii,Parcul Copou, Parcul Expoziţiei)

12:00 : Competiţie de şah (Parcul Copou)

17:30 : Lansare de carte - ”IAŞI - Istoria unei capitale”, Librex 2009
Sala Polivalentă Iaşi



Noroc ca vine Becali si Vadim si mai invioreaza astmosfera, ca altfel....

Astept de la Primarie o centralizare cu numarul iesenilor care au participat la evenimentele pe care le-a organizat.

Si mai astept si suma alocata pentru acest eveniment. Luna aceasta daca se poate....
Read More
    0

miercuri, 6 mai 2009

saracu' de el

Singurul porc din Afghanistan, în carantină, din cauza gripei porcine. - titlu pe mediafax
nu e clar insa daca fotografia il arata chiar pe saracul animal izolat de prietena lui.... capra.

Read More
    0


For more widgets please visit www.yourminis.com

Translate

© 2014 Blogu' lu' Creatza. Designed by Bloggertheme9 | Distributed By Gooyaabi Templates
Powered by Blogger.